‘Gündüz Gece’ Programı Karaisalı’da

• Yazının Tarihi: 3 Mart 2016

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan halk müziğinin güçlü yorumcusu Kürşat’ın eğlenceli sunumuyla ekrana gelen ‘Gündüz Gece’ programının bu hafta ki durağı ilçemiz Karaisalı.

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Başkan Yardımcımız Recep Ak, Belediye Personel Amirimiz Kenan Küçük, Belediye Personellerimiz, Köy Muhtarları ve köy halkının katılımıyla tarihi Varda(Alman) Köprüsü ve Kapıkaya Kanyonu’nda gerçekleştirilen çekimlerde sunucu Kürşat, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan ve köy halkıyla röportaj gerçekleştirdi.

Kapıkaya Kanyonu’nun doğal güzelliğinin tanıtıldığı programın çekimlerine, Varda Köprüsü üzerine kurulan geleneksel kıl çadırında ilçemizin yöresel yemeklerinden içli köfte, sıkma ve murt çayının tanıtımı ile devam edildi. Varda Köprüsü üzerine kurulan geleneksel kıl çadırında yöresel yemeğimiz olan içli köftenin hazırlanıp pişirilmesine kadar tüm detayları çekilirken, sunucu Kürşat bu yemeklerde emeği geçen yöre halkıyla da röportaj gerçekleştirdi.