Başkanımız Saadettin Aslan’dan Kınama Mesajı

• Yazının Tarihi: 10 Şubat 2016

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, son günlerde artan terör olayları nedeniyle kınama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “Son günlerde artan terör olayları milletimizi derin üzüntüye boğmuştur. Böyle haince saldırılardan medet bekleyenler, sonuç alacaklarını umanlar gaflet içerisindedirler. Bu vatan hainleri hedeflerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Hainler bilmelidir ki, vatan savunması için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz Türk Ulusunun yüreğinde sonsuza dek yaşacaklardır. Milletimiz, tarihini kahramanlık destanlarıyla yazmış, bağımsızlığını kahramanca mücadele eden, bu uğurda gözünü bile kırpmadan canını veren şehitleriyle kazanmıştır. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlılığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Unutulmamalıdır ki, terörden beslenenler yine terörün döktüğü kanlarda boğulacaktır. Bizlere tarifsiz acılar yaşatan bu hain saldırıları şiddet ve nefretle kınıyorum. Vatan uğruna bir an bile tereddüt etmeden canını ortaya koyan Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kederli ailelerine sabır diliyorum. Ayrıca çıkan çatışmalarda yaralanan tüm askerlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

SAADETT?N ASLAN