Belediye Meclisimiz Toplandı

• Yazının Tarihi: 4 Şubat 2016

Belediye Meclisimiz Şubat ayı 2. toplantısını, Meclis 1. Başkan Vekili Osman Kurdak başkanlığında, Meclis üyelerinin tamamının katılımıyla gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı.

Gündem dışı konuşmaların ardından gündem maddesine geçildi. Gündemde bulunan madde gereği, Belediyemiz İmar Bayındırlık ve Müşterek Komisyonu’nun İlçemiz Bekirli Mahallesi sakinlerinden Ali Meclis’in şartlı taşınmaz ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesine geçildi. İlçemiz Bekirli Mahallesi sakinlerinden Ali Meclis’in Bekirli Mahallesi Kemer Mevkiinde bulunan 6700 m2 de 1/2 hisseli bağ cinsli taşınmazın Belediye Başkanlığımıza mezarlık olarak bağışlamak istediği dilekçeli talebi görüşüldü. Belediyemizce Mezarlık hizmetleri Adana Büyükşehir Belediyesi’ne devrolduğundan bağışlanan taşınmazın Büyükşehir Belediyesine devredilmesine oy birliği ile karar verildi.

Belediye Meclisimiz, Mart ayı 1. Meclis toplantısının 1 Mart Salı günü saat 10.00 da yapılmasına karar verdi.