İlçemizde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşku içinde kutlandı.

• Yazının Tarihi: 19 Mayıs 2024

Bayram programı, ilçemiz Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başlandı. Ardından ilçe stadyumunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden kutlamalar, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirlerin okunmasıyla ve ilçede bulunan okullar arasında yapılan spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesiyle son buldu.

Kutlama programına, Karaisalı Kaymakamımız Muhammed Huzeyfe Onur, Belediye Başkan Vekilimiz Mahmut Gökçe, MHP Karaisalı İlçe Başkanımız Ahmet Mahmut Şekerci, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanımız Osman Kurdak, meclis üyelerimiz, ilçe protokolü, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.