Belediye Meclisimiz İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

• Yazının Tarihi: 18 Nisan 2024
Belediye meclisimiz yeni dönemde Başkanımız Bekir Şimşek’in başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Meclisin açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanımız Bekir Şimşek, “Yeni dönemimiz ilçemize hayırlı olsun. Meclis üyelerimizle beraber Karaisalı’mıza şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hizmet vermeye odaklanacağız. Vatandaşlarımızın beklentilerini dikkate alarak, belediyenin faaliyetlerini etkin bir şekilde yürütüp, hemşehrilerimizin memnuniyeti için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
Daha sonra gündem maddeleri meclis üyelerimiz tarafından görüşülerek karara bağlandı.
Toplantıya, Belediye Başkanımız Bekir Şimşek’in yanı sıra, meclis üyelerimiz, MHP Karaisalı İlçe Başkanımız Ahmet Mahmut Şekerci, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanımız Osman Kurdak ve belediye birim müdürlerimiz katıldı.