Belediye Başkanımız Bekir Şimşek Görevine Resmen Başladı

• Yazının Tarihi: 18 Nisan 2024
Belediye Başkanımız Bekir Şimşek, seçimlerin ardından mazbatasını alarak, görevine resmen başladı.
Başkanımız, makamında ilk işlerine başlamak için heyecanlı olduğunu ifade ederken, görev süresi boyunca ilçenin kalkınması ve hemşehrilerimizin refahı için çalışacaklarını belirtip, projelerini bir an önce hayata geçireceklerini söyledi.
31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından hemşehrilerimizin teveccüh ve destekleriyle Belediye Başkanımız olarak seçilen Bekir Şimşek devir teslim töreni sonrası görevine başladı.
Devir teslim törenine MHP Adana İl Başkanımız Yusuf Kanlı, il başkan yardımcılarımız, MHP Karaisalı İlçe Başkanımız Ahmet Mahmut Şekerci, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanımız Osman Kurdak, Karaisalı Belediyesi Meclis Üyelerimiz, Cumhur İttifakı bileşenleri ile değerli hemşehrilerimiz katılarak, Belediye Başkanımız Bekir Şimşek’e yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular.