Sözleşmeli Personel Alımı Sözlü Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adayların Listesi

  • Yazının Tarihi: 1 Şubat 2024
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Karaisalı Belediye Başkanlığı bünyesinde 5393 sayılı Belediye Kanununun 49’uncu maddesi ile Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre ilan edilen boş kadrolara Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel alımı için başvurular alınmıştır.

Belediye Başkanlığımızca alım ilanında belirtilen nitelikleri taşıyan adayların T.C. kimlik numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumu kontrol edilerek 2022 KPSS puanlarına göre en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak unvan için ilan edilen boş kadro sayısının beş katı oranında aday sözlü sınava girmeye hak kazanmıştır. Sözlü Sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları aşağıda listede yer almaktadır.

Sözlü sınav 08.02.2024 tarihinde saat 10:00’da Karapınar Mah. Cumhuriyet Cad. No:1 Karaisalı / Adana adresinde bulunan Karaisalı Belediyesi Hizmet Binası Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır.
Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların elektronik ortamda veya posta yoluyla yapılan başvurularda fotokopisi gönderilen belgelerinin aslını şahsen sınav tarihine (08.02.2024 saat 10:00) kadar Kurumumuza ibraz etmesi gerekmektedir. Aslı ibraz edilen belgelerin suretleri Belediyemizce tasdik edilecektir.

* Belgelerin aslı ya da noter onaylı suretlerini ibraz edemeyenler sınava alınmayacaktır.

İlan Olunur.

SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN LİSTESİ

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama