Çarşı Esnafından Başkan Aslan’a Ziyaret

• Yazının Tarihi: 9 Ocak 2024

Çarşı Esnafından Başkan Aslan’a Ziyaret

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da esnaflık yapan vatandaşlar Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ı ziyaret ettiler.

İlçeye bağlı Karapınar Mahallesi Ali Durak Caddesi üzerinde esnaflık yapan vatandaşlar Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ı ziyaret ederek, sohbet edip, talep ve isteklerini ilettiler.

Belediye toplantı salonunda misafirlerini ağırlayan Başkan Aslan, “Bizler siz değerli esnaflarımızı bulduğumuz her fırsatta ziyaret etmeye, taleplerinizi dinlemeye ve elimizden geldiğince, gücümüzün yettiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizlerin şahsımı ziyareti ise beni fazlasıyla mutlu etti. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, işlerinizde hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” şeklinde açıklama yaptı.

Yaklaşık 25 kişiden oluşan esnaf grubu ise Karaisalı’da gerçekleştirdiği çalışmalar ve hizmetlerden dolayı Başkan Aslan’a ve ekibine teşekkür ettiler.