Karaisalı Belediyesi Muharrem Ayı Dolayısıyla Aşure Dağıttı

• Yazının Tarihi: 4 Ağustos 2023

Karaisalı Belediyesi Muharrem Ayı Dolayısıyla Aşure Dağıttı

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da belediye tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram edildi.

İlçe merkezinde düzenlenen etkinlikte Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Kenan Küçük ve meclis üyeleri tarafından vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda aşure dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade eden Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Muharrem Ayı’nın ruhuna uygun bir şekilde birlik ve beraberliğin simgesi olan aşure günü nedeniyle vatandaşlarımıza aşure dağıtıyoruz. Aşure paylaşmaktır, bolluktur, kardeşliktir. Paylaşmak ise berekettir. Bu mübarek ayın ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Program okunan Kuran-ı Kerim ve edilen dualar ile sona erdi.