Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’dan Kurban Bayramı Mesajı

• Yazının Tarihi: 27 Haziran 2023

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkanımız Aslan, mesajında bayramların sevgi, saygı, barış ve hoşgörü gibi kardeşlik duygularının pekiştirildiği günler olduğunu belirtti.
Bayramların bu duygular içerisinde geçirilmesi temennisinde bulunan Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Asırlardır bizi birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden olan Kurban Bayramı’nın rahmet ve bereketinde buluşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sevgi, saygı, barış ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramı’nı coşkuyla ihya etmeli, bayram heyecanını evlerimizden eksik etmemeliyiz. Kurbanın özünde bulunan yardımlaşma ruhuyla kurbanın bereketini paylaşmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Karaisalılı hemşehrilerim olmak üzere bütün Türk ve İslam aleminin bayramını kutluyorum.” İfadelerini kullandı.