Belediyemizden Fidan Dağıtımı

• Yazının Tarihi: 27 Kasım 2015

Adana Büyükşehir Belediyesiyle birlikte ilçemizde Ceviz, Elma ve Kiraz fidanı dağıtımı gerçekleştirdik.

Adana Büyükşehir Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı tarafından temin edilen ceviz, elma ve kiraz fidanları belediyemize kayıt yaptırmış olan çiftçilerimize ücretsiz olarak dağıtımı gerçekleştirildi. Dağıtıma bizzat katılan Belediye Başkanımız Saadettin Aslan çiftçilerimizle birebir ilgilenerek’ ilçemizin kalkınması için gerekli çalışmaların artarak devam edeceğini’ dile getirdi.

Balıkesir Bandırmadan gelen 4.500 tüplü ceviz fidanı 170 kişiye,750 Kiraz 74 üreticimize ve 2000 Elma 87 çiftçimize dağıtmış bulunuyoruz.

2016 Mart ve Nisan aylarında dağıtılacak olan Ceviz, Elma, Badem ve Kiraz Fidanı başvuruları belediyemizce alınmaya devam edilmektedir. İlgilenen vatandaşlarımızın Belediyemiz Kırsal Hizmetler müdürlüğüne başvurmaları rica olunur.