Başkan Aslan Belediye Personelleriyle Bayramlaştı

• Yazının Tarihi: 21 Nisan 2023

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye personellerinin bayramını kutladı.

Belediye çok amaçlı toplantı salonunda personellerle bayramlaşma programında bir araya gelen Başkan Aslan, özveri ile çalışan personele gerçekleştirdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, bayramlarını tebrik etti.

Karaisalı için bütün personelin birlik ve beraberlik içerisinde bir aile gibi uyum içinde çalışarak başarıya ulaştıklarını belirten Belediye Başkanı Aslan, yaptığı konuşmada; “Tüm mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Karaisalı sürekli olarak gelişen ve büyüyen bir ilçe olarak ön plana çıkıyor. Başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz, amirlerimiz ve siz değerli personellerimizle birlikte ilçemizde ki hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu bağlamda da belediyecilik hizmetleri oldukça önem arz etmektedir. Yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Tekrardan sizin ve ailenizin bayramını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Bayramlaşma programının sonunda ise Başkan Aslan, personellerle tek tek bayramlaşarak, çeşitli hediyeler takdim etti.