Belediye Başkanlık Makamı Muhammet Furkan’a Emanet

  • Yazının Tarihi: 21 Nisan 2023
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu 6. sınıf öğrencisi Muhammet Furkan Özdemir’e emanet etti.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle 1 Nisan Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencisi Muhammet Furkan Özdemir ve Okul Müdürü Adem Yüce, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Bir süre minik öğrenci ve okul müdürüyle sohbet eden Başkan Aslan daha sonra makamını temsili olarak 6. sınıf öğrencisi Muhammet Furkan Özdemir’e bıraktı.

Temsili makam devri sırasında açıklama yapan Başkan Aslan; “Ülkemizin en değerli varlıkları geleceğimizin güvencesi kıymetli çocuklarımızdır. Çocuklarımıza düşen görev gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran, dürüst, çalışkan ve başarılı fertler olmaktır. Bu görevi en güzel şekilde yapacağınıza ve bu güzel vatanımıza en güzel şekilde sahip çıkacağınıza olan güvenimiz tamdır” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Aslan, misafirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama