Karaisalı’da öğrencilerin karne heyecanına Kaymakam ve Belediye Başkanı da ortak oldu

  • Yazının Tarihi: 20 Ocak 2023
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Karaisalı’da öğrencilerin karne heyecanına Kaymakam ve Belediye Başkanı da ortak oldu

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da Kaymakam Mert Kumcu ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 1’inci ders döneminin sona ermesiyle birlikte Eğlence Şehitler İlkokulu-Ortaokulunda karne dağıtım programı gerçekleştirildi. Düzenlenen programa katılan Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Karacaoğlu, öğrencilere karnelerini kendi elleriyle verdiler. Çocukların heyecanına ortak olan Kaymakam Kumcu ve Başkan Aslan 1. ve 5. sınıfı ziyaret ederek öğrencilere karnelerini dağıttılar.

Karne alan bütün öğrencilerin keyifli bir tatil geçirmelerini dileyen Kaymakam Mert Kumcu, ” Karaisalı’da 2022-2023 eğitim öğretim yılının 1’inci ders döneminin tamamlamasının sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün öğrencilerimize hayırlı ve verimli bir tatil temenni ediyorum” dedi.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise, “Sevgili genç kardeşlerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin iyi bir tatil dönemi geçirip ikinci döneme en iyi şekilde hazırlanmalarını temenni ediyorum. Öğrencilerimiz yarıyıl tatilinde biraz dinlenip, aileleriyle zaman geçirsinler. En önemlisi ise bol bol kitap okusunlar.” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama