Belediye Başkanımız Saadettin Aslan Türkmenleri Yalnız Bırakmadı

• Yazının Tarihi: 24 Kasım 2015

Uzun süredir devam eden Suriye iç sava??nda birçok masum insan hayat?n? kaybederken birço?u da evlerini, yurtlar?n? terk etmek zorunda kald?. Bununla birlikte yurtlar?n? terk etmeyip Esad’?n, Rusya’n?n, Hizbullah’?n ve birçok paral? askerin sald?r?s?na kar?? bedenlerini siper ederek yurtlar?n? cesurca savunan Türkmen karde?lerimiz zor durumda.

Ba?kan?m?z Saadettin Aslan zor durumda olan Türkmen karde?lerimizin ihtiyaçlar? için 1 T?r SU gönderilmesi talimat? vermesiyle birlikte 23.11.2015 ak?am? haz?rlanan T?r 24.11.2015 ö?le saatlerinde Hatay Yaylada?? s?n?r?n? geçerek ihtiyaç sahibi Türkmen karde?lerimize ula?m?? bulunmaktad?r.

Bu organizasyonun olu?mas?na Belediye ba?kan vekilimiz Hakan Ar?c? ve Personel amirimiz Kenan Küçük bizzat kat?larak TIR’?n çok k?sa bir sürede haz?rlanmas?n? sa?lad?lar. Ö?le saatlerinde hiçbir engellemeye maruz kalmadan Türkmen karde?lerimize ula?m?? bulunmaktad?r.