Başkan Aslan’dan Ayla Gül Emrahoğlu onuruna yemek

• Yazının Tarihi: 16 Kasım 2015

MHP’nin 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Adana Milletvekili adayı olan Ayla Gül Emrahoğlu onuruna Belediye Başkanımız Saadettin Aslan bir yemek verdi.
Başkanımızın eşi Nursen Aslan, MHP Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe ve MHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile belediyemizin bayan personellerinin da katıldığı yemekte, Başkan Aslan Emrahoğlu’na seçimlerde gösterdiği performansından dolayı teşekkür etti. Emrahoğlu’nun kendilerinin gönlünde milletvekili olduğunu kaydederek, “Biz ona her zaman milletvekili muamelesi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

MHP Adana Milletvekili Adayı Ayla Gül Emrahoğlu da Başkan Aslan’a jestinden dolayı teşekkür etti. Kendisini seçimlerde yalnız bırakmayan başta MHP Kadın Kolları olmak üzere, belediye personeline ve partililere teşekkür etti.

Emrahoğlu, Başkan Saadettin Aslan ile MHP Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe’ye semazen resimli tabak hediye etti.