Banka Promosyonu İhale İlanı 2022

• Yazının Tarihi: 10 Şubat 2022

Konu                                     : İhale Duyurusu

1- Kurum Adı                      : Karaisalı Belediye Başkanlığı

Adresi                               : Karapınar Mah. Cumhuriyet Cad.  No :1 Karaisalı/ADANA

Telefon                              : (322) 551 32 80-81

Faks                                   : (322) 551 32 87

2- İhale Konusu                    : Banka Promosyon İhalesi

3- İhale Usulü                        : Kapalı Zarf ve Açık Artırma Usulü

4- Kurumda Çalışan Personel Sayısı : 185 Personel

5- Kurumda Çalışan Personel Toplam Aylık Nakit Akışı   185 personel için 1.085.367,62      TL (BirmilyonseksenbeşbinüçyüzatmışyediTürkLirasıatmışikiKuruş) (2022 yılı Ocak  Ayı itibariyle)

6- Promosyon İhalesi Toplantı Yeri : Karaisalı Belediyesi Ek Hizmet Binası 1.Kat Toplantı Salonu Karaisalı / Adana

7- Promosyon İhalesi Tarih ve Saati : 22.02.2022 saat:11.00

Banka Promosyon İhalesinde Uygulanacak Kriterler

1- Banka Promosyon İhalesi ekte yer alan şartnamede belirtilen hususlar esas alınarak yapılacaktır.

2- Banka Promosyonu İhalesi Şartnamesi ve diğer belgeler https://www.karaisali.bel.tr/  adresi duyurular bölümünden  görülebilir.

3- Şartnameye uygun ekonomik açıdan en avantajlı teklif Kapalı Zarf ve Açık Artırma usulleri ile belirlenecektir.

4- Teklifler en geç 22.02.2022  Salı günü saat 11.00’a kadar Karaisalı Belediyesi Ek Hizmet Binası 1.Kat Toplantı Salonuna ihaleye katılacak banka yetkilileri tarafından kapalı zarf içerisinde getirilecek, komisyon ve diğer banka yetkililerinin huzurunda açılan zarflardan şartnameye uygun ekonomik açıdan en yüksek teklifi veren banka arasında aynı anda açık arttırma yöntemiyle belirlenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

*Not: Belediye Başkanlığımıza başvurmaları halinde isteyen isteklilere dokümanlar tutanakla teslim edilecektir.

BANKA YETKİLİSİ MEKTUBU Ek 1
TEKLİF MEKTUBU Ek 2