Şampiyon Sporculardan Başkanımıza Ziyaret

• Yazının Tarihi: 14 Kasım 2017

1-3 Kas?m tarihleri aras?nda Antalya’da düzenlenen Akdeniz Bölgesi Özel Sporcular Atletizm ?ampiyonas?’nda dereceye giren ö?renciler Karaisal? Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan’? makam?nda ziyaret etti.

Karaisal?’da bulunan Özel Karaca Özel E?itim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde e?itim gören ö?renciler, Akdeniz Bölgesi Özel Sporcular Atletizm ?ampiyonas?’na kat?ld?. Rehabilitasyon merkezi ö?rencilerinden ?layda Ta? disk atma ve 200 metre ko?uda birincilik, Fadime Kütük disk atmada ve 100 metre ko?uda birincilik, Kadir Güngör disk atma ve 100 metre ko?uda birincilik ve Ramazan Gazi Kö?ker disk atmada 2’ci, 200 metre ko?uda ise 3’cülük elde etti.

Özel Karaca Özel E?itim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Gülsüm Tekalp, Antrenör Alper Tekalp ve ?ampiyon sporcular Karaisal? Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan’? makam?nda ziyaret ederek, desteklerinden dolay? te?ekkür ettiler.

Ba?kan Aslan: ’Bizleri Onurland?r?yorsunuz’

Karaisal? Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan, “Birçok ki?inin belki zorlanarak yapt??? faaliyetleri sizlerin burada gönüllü olarak ba?ar?l? bir ?ekilde yapmas?, hayat?n içinde olman?z bizi onurland?r?yor. Sizleri ba?ar?lar?n?zdan dolay? tebrik ediyorum” dedi.

Ba?kan Aslan, ?ampiyon sporculara çe?itli hediyeler takdim etti ve birlikte hat?ra foto?raf? çektirdiler.