Hemşerilerimize Aşure İkramında Bulunduk

• Yazının Tarihi: 6 Ekim 2017

Karaisal? Belediye Ba?kanl??? olarak Muharrem Ay? dolay?s?yla hem?erilerimize a?ure ikram?nda bulunduk.

?lçe merkezinde düzenlenen etkinlikte, yakla??k 2 bin ki?iye a?ure ikram edildi. A?ure günü program?nda, Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan, vatanda?lara kendi elleriyle a?ure da??t?m? yapt?.

Muharrem ay?n?n dostluk ve karde?li?i peki?tirdi?ini belirten Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan, “A?ure günleri birlik, beraberlik ve dayan??man?n artt??? günlerdir. Bugün güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Bizi burada yaln?z b?rakmayan vatanda?lar?m?za te?ekkür ediyorum” dedi.

Etkinli?e, Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan, Ba?kan?m?z?n E?i Nursen Aslan, Milliyetçi Hareket Partisi Karaisal? ?lçe Ba?kan? Sezai Y?lmaz, Karaisal? Belediye Ba?kan Yard?mc?s? R?fat Köro?lu ile Recep Ak, Milliyetçi Hareket Partisi Adana ?l Kad?n Kollar? Ba?kan? Arife Kaytanc?, Milliyetçi Hareket Partisi Karaisal? ?lçe Kad?n Kollar? Ba?kan? Hatice Efe, K?rsal Hizmetler Müdürümüz Zühtü ?afak, Milliyetçi Hareket Partisi ?l ve ?lçe Kad?n Kollar? Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle muhtarlar?m?z ve hem?erilerimiz kat?ld?.