‘Gündüz Gece’ Programı Karaisalı’da

• Yazının Tarihi: 3 Mart 2016

Kanal 7 ekranlar?nda yay?nlanan halk müzi?inin güçlü yorumcusu Kür?at’?n e?lenceli sunumuyla ekrana gelen ‘Gündüz Gece’ program?n?n bu hafta ki dura?? ilçemiz Karaisal?.

Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan, Ba?kan Yard?mc?m?z Recep Ak, Belediye Personel Amirimiz Kenan Küçük, Belediye Personellerimiz, Köy Muhtarlar? ve köy halk?n?n kat?l?m?yla tarihi Varda(Alman) Köprüsü ve Kap?kaya Kanyonu’nda gerçekle?tirilen çekimlerde sunucu Kür?at, Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan ve köy halk?yla röportaj gerçekle?tirdi.

Kap?kaya Kanyonu’nun do?al güzelli?inin tan?t?ld??? program?n çekimlerine, Varda Köprüsü üzerine kurulan geleneksel k?l çad?r?nda ilçemizin yöresel yemeklerinden içli köfte, s?kma ve murt çay?n?n tan?t?m? ile devam edildi. Varda Köprüsü üzerine kurulan geleneksel k?l çad?r?nda yöresel yeme?imiz olan içli köftenin haz?rlan?p pi?irilmesine kadar tüm detaylar? çekilirken, sunucu Kür?at bu yemeklerde eme?i geçen yöre halk?yla da röportaj gerçekle?tirdi.

kanal 7 gunduz gece (1)

kanal 7 gunduz gece (9)

Bu yazıya 2 Yorum Yapıldı.

• Kamil
    3 Mart 2016 21:23

Gerçekten varda köprüsü çok ama çok güzel karaisalı demir çit köyü yukarısında dağların arasına kurulmuş bir tarihi güzelliktir görmeyen vatandaşlarımızın görmesini. Tavsiye ederim

Görmedi yine pişman olma