Karaisalı’da Öğretmenler Arası Dart Turnuvası Düzenlendi

• Yazının Tarihi: 20 Ocak 2022

Karaisalı’da Öğretmenler Arası Dart Turnuvası Düzenlendi

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da öğretmenler arası dart turnuvası düzenlendi.

Karaisalı Kaymakamlığı, Karaisalı Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle Adana’nın kurtuluşunun 100. yılı anısına düzenlenen turnuvaya 43 erkek 16 kadın olmak üzere toplam 59 öğretmen katıldı.

Turnuvanın açılışını ise İlçe Kaymakamı Mert Kumcu ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan yaptı. Kaymakam Kumcu ve Başkan Aslan birlik ve beraberliği arttıran bu tarz faaliyetleri ilçede sürekli yapacaklarını belirterek, turnuvaya katılan tüm öğretmenlere başarı dileğinde bulundular.

Dart turnuvasında kadınlarda birinciliği Özgün Gök elde ederken, ikinci Burcu Gümüş, üçüncü Havva Kaya oldu. Erkeklerde ise Ali Kemal Develioğlu birinci olurken, Hasan Koç ikinci, Murat Kırıcı üçüncü oldu.

Dereceye giren öğretmenlere ödüllerini Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı ve Belediye Personel Amiri Kenan Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Karacaoğlu ve İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Arif Yılmaz verdi.