İlçemizde 10 Kasım Töreni

• Yazının Tarihi: 10 Kasım 2015

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 77.yıl dönümünde büyük bir saygı ve özlemle andık. Karaisalı Protokolü, öğrenci, öğretmenler ve vatandaşlarımızın katılımı ile ilk tören ilçe meydanındaki Atatürk anıtı önünde gerçekleştirildi. Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Garnizon Komutanı Yzb. Muhammet Mert ve Belediye Başkanımız Saadettin Aslan tarafından  Atatürk anıtına çelenk konularak saygı duruşu, istiklal marşı okunması ve siren sesleriyle buradaki tören sona erdi.

İlçemizdeki bir sonraki program Ömer Nasuhi Bilmen Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin “Atatürk’ü anma, anlama ve 10 Kasım milli yas günün” önemine dair konuşmalarının akabinde Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Garnizon Komutanı Yzb. Muhammet Mert, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan ve protokol üyeleri Sağlık Meslek Lisesinde verilen aşure programına katıldı.