Belediye Meclisimiz Toplandı

• Yazının Tarihi: 6 Kasım 2015

KASIM 2015  ay? 2. Ola?an Toplant? Karar Tutana??

06/11/2015

Meclisimizin Kas?m ay? birinci toplant?s? Ba?kan?m?z Saadettin taraf?ndan aç?ld?

Karaisal? Belediye Meclisi Belediye Ba?kan? Saadettin ASLAN’?n ba?kanl???nda 06/11/2015 günü saat 11:00 da topland?. Belediye Ba?kan? söz ald?. Arkada?lar ho? geldiniz hay?rl? cumalar dedi. Yoklama yap?lmas? için Katip Üye Hasbi ÖZEN?R taraf?ndan yoklama yap?ld?. Yap?lan yoklamada Toplant?ya Meclis Üyelerinden Abdullah SAKARYA, Celalettin SÜRME ve Abdulcelil SAK ‘?n mazeretli olarak kat?lmad??? mazeret dilekçesi oldu?u di?er üyelerin tamam?n?n kat?ld??? görülmekle gündem maddelerini görü?mek üzere toplant?ya ba?lan?ld?. KASIM ay? 1. Toplant? kararlar? hat?rlat?ld?. Madde hatas? olup olmad??? soruldu. Madde hatas? olmad??? görülmekle mazeret dilekçesi ve KASIM Ay? 1.  Toplant? tutanaklar? oyland?. Kabulüne oy birli?i ile karar verildi. Gündem d??? söz almak isteyen olup, olmad??? soruldu.  Söz isteyen olmad??? görülmekle gündem maddelerinin görü?ülmesine geçildi.

Katip üye Hasan KÖYLÜ taraf?ndan gündem okunmaya ba?land?.

Gündemde bulunan madde gere?i; Belediyemiz Plan Bütçe ve Mü?terek komisyonunun araç ve i? makinesi al?nmas? ve ?ller Bankas? A.?. den kredi kullan?lmas? ile ilgili komisyon raporunun görü?ülmesine geçildi. Komisyon raporunda aynen “Belediyemiz Plan Bütçe Komisyonu Ba?kanl???’nda Mü?terek Komisyonu Belediyemiz Meclisinin 04/11/2015 tarihli 80 Say?l? karar? ile komisyona havale olunan Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlü?ünün Belediye Ba?kanl???m?z hizmetlerinde kullan?lmak üzere 2 adet lastik tekerlekli kaz?c? yükleyici ile ata?manlar?, 1 adet paletli ekskavatör ile ata?manlar?, 1 adet arazöz, 1 adet silindir, 1 adet kompresör,  3 adet hidrolik k?r?c?, 1 adet çok amaçl? küçük silindir, 2 adet s?k??t?rmal? çöp kamyonu ve 2 adet mobil yol süpürgesi al?m? i?inde kullan?lmak üzere iller bankas? A.?. den kredi kullan?lmas?, krediye konu i?le ilgili her türlü i?lemi yapmaya Belediye Ba?kan? Saadettin ASLAN’?n yetkilendirilmesi ile ilgili teklifi görü?ülmek üzere 05/11/2015 tarihlerinde  Belediyemiz Meclis Toplant? salonunda topland?.

Komisyonumuzca teklif görü?ülmü? olup, Belediye Ba?kanl???m?z hizmetlerinde kullan?lmak üzere 2 adet lastik tekerlekli kaz?c? yükleyici ile ata?manlar?, 1 adet paletli ekskavatör ile ata?manlar?, 1 adet arazöz , 1 adet silindir, 1 adet kompresör ,3 adet hidrolik k?r?c?, 2 adet s?k??t?rmal? çöp kamyonu ve 2 adet mobil yol süpürgesi al?m? i?inde kullan?lmak üzere iller bankas? A.?. den kredi kullan?lmas?, krediye konu i?le ilgili her türlü i?lemi yapmaya Belediye Ba?kan? Saadettin ASLAN’?n yetkilendirilmesine , kullan?lacak olan kredi için 5393 Say?l? Belediye  Kanununun 18/d maddesi uyar?nca  ?çi?leri Bakanl???ndan izin al?nmas?na  oy birli?i ile karar verildi. Denilmekte olup, okunan komisyon raporu hakk?nda söz isteyen olup olmad??? soruldu. Yap?lan oylama neticesinde komisyon raporunun aynen kabulüne oy biril?i ile karar verildi.

Bir sonraki ARALIK ay? 1. meclis toplant?m?z?n 01/12/2015 SALI günü saat 10:00 da yap?lmas?na oy birli?i ile karar verildi.

Saadettin ASLAN                             Hasbi ÖZEN?R                                 Hasan KÖYLÜ

Belediye Ba?kan?                               Zab?t Katibi                                        Zab?t Katibi