Star TV’de Karaisalı ve yemekleri tanıtıldı

• Yazının Tarihi: 4 Kasım 2015

ezgi sertel

Star TV ekranlar?nda Ezgi Sertel’in sundu?u “Ezgi Sertel ?le Lezzetin Haritas?” program? bugün yay?nland?.

Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan e?i Nursel Aslan, Belediye Ba?kan Yard?mc?s? Recep Ak, Adana Büyük?ehir Belediyesi Kültür ??leri ?ube Müdürü Yusuf Delikoca’n?n kat?l?m?yla tarihi Varda (Alman) Köprüsü üzerinde geleneksel k?l çad?r?nda ilçemizin yöresel yemeklerini ve ilçemizde yeti?en sebze ve meyvelerinin tan?t?m? yap?lm??t?.
Patates s?kmas?n? ve peynir s?kmas?n? çok seven program?n sunucusu Ezgi Sertel yöresel yemeklerimiz “Güveç, Anal? K?zl?, Yüksük Çorbas?, ?çli Köfte, Topalak ve Yaprak Sarmas?n?n haz?rlan?p pi?irilmesine kadar tüm detaylar? çekilirken, ayr?ca yufka ekmek, incir reçeli ,üzüm ve harnup pekmezi çekimi ile bu yemeklerde eme?i geçenlerle de röportaj gerçekle?tirilmi?ti.

Bugün saat 09.45’te yay?nlanan program?n duyusu Belediye hopörlerinden yap?larak tüm vatanda?lar?m?z?n izlenmesi sa?land?.