Başkanımızdan Personellerimize Teşekkür Yemeği

  • Yazının Tarihi: 19 Eylül 2019
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Başkan Aslan, “ Zeydan Karalar İlçelerde Ayrımcılık Yapıyor”

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, belediye personellerine Kızıldağ Karakucak Güreşlerinde göstermiş oldukları özverili ve azimli çalışmalarından dolayı teşekkür yemeği verdi.

Belediye personelleriyle öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Saadettin Aslan yaptığı konuşmada, “Sizlere Kızıldağ Karakucak Güreşlerinde özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Böylesine büyük bir organizasyonun altından kalkmak çok zor iş. Siz bunu başardınız. Ayrıca bu organizasyonda desteklerini esirgemeyen Cumhur İttifakı belediye başkanlarımızdan ve 3 gün boyunca bizi yalnız bırakmayan geçmiş dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü’den Allah razı olsun” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı İlçelerde Ayrımcılık Yapıyor

Başkan Aslan konuşmasının devamında mevcut Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a ilçeler arasında ayrımcılık yaptığını belirterek, “Büyükşehir belediye başkanı ve çalışanları seçildikten sonra ayrımcılık yapmaya başladılar. İlçemizde bulunan araç gereçleri, iş makinalarını geri çektiler. Cumhur İttifakı’nın kazandığı ilçelerden her şekilde kendilerini ayırmaya çalışıyorlar. Ayrımcılık yapsınlar. Kendileri bilir. Biz Karaisalı’da belediyemize düşen hizmetleri yapacağız. Gücümüzün yettiğince her türlü imkânımızı ilçemiz için seferber etmeye hazırız. Gerekirse aç yatıp tok kalkmasını da biliriz” şeklinde konuştu.

Karaisalı’da Kapatılan Gençlik Merkezini Biz Yeniden Açacağız

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından kapatılan gençlik merkezlerine de değinen Başkan Aslan, “İlçemizde kapatılan gençlik merkezini Ekim ayı başında yeniden açmayı planlıyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bu sene başarı çıtasını geçen seneye göre daha da yükselteceğiz. Gençlik merkezini kapatanlara en güzel cevabı gösterilen başarıyla vereceğiz. Bunların amacı, milliyetçi muhafazakâr öğretmenleri işten çıkarıp kurdukları kirli ittifakın düşüncesinde olanları çocuklarımızın başına öğretmen olarak getirmek. Biz Karaisalı’da buna fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama