Başkan Aslan Teşekkür Programı Düzenledi

  • Yazının Tarihi: 8 Nisan 2019
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Başkan Aslan  Teşekkür Programı Düzenledi

Karaisalı’da belediye başkanlığı seçimlerini rekor oy oranıyla kazanan Cumhur İttifakı MHP Adayı Saadettin Aslan, ilçe merkezinde vatandaşlara teşekkür yemeği verdi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Karaisalı Belediye Başkanlığını mevcut başkan ve Cumhur İttifakı MHP Adayı Saadettin Aslan yüzde 70 oy oranıyla kazandı.

Seçimlerden 2. kez zaferle ayrılan ve Adana ilçeleri arasında en yüksek oy oranını alan Başkan Aslan, Karaisalı Cumhuriyet Meydanında 3 bin kişiye verilen yemekte vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlara elleriyle yemek dağıtan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yaptığı konuşmada, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayı olarak bizlere verdiğiniz destek için siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz 5 yılda sizlere hizmet etmek için elimizden gelenin fazlasını yaptık. Sizlerin mutlu ve acılı günlerinizde yanınızda olmaya çalıştık. Önümüzde ki 5 yılda da hiçbir ayrım yapmadan hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Değerli hemşehrilerime bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Başkan Aslan konuşmasının ardından yemek programına katılan vatandaşlara belediye meclis üyelerini tek tek tanıttı. Aslan ile belediye meclis üyeleri hep birlikte ellerini havaya kaldırarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Programın sonunda ise Başkan Aslan vatandaşlarla sohbet ederek, tebrikleri kabul etti.

Teşekkür yemeğine, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Cavit Namdar, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük, MHP ve AK Parti’nin ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama