Karaisalı’nın Yolları Sil Baştan Yenileniyor

• Yazının Tarihi: 28 Mart 2019

Karaisalı’nın Yolları Sil Baştan Yenileniyor

Adana’nın Karaisalı ilçesinde doğal gaz çalışmasından dolayı bozulan yollara sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi ekipleri Karaisalı merkezinde ki ana cadde ile ara sokaklar sıcak asfalt ve yenileme çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Karaisalı merkezinde doğal gaz çalışmasında dolayı bozulan ana cadde ve ara sokak yollarını otoyol standartlarına kavuşturmak amacıyla bitümlü sıcak karışım asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karaisalı’yı 2023 lider ülke Türkiye’sine yakışır bir ilçe haline getirmek için çok çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz 2014 yılından itibaren ilçemizi adeta yeniden imar ederken, ilçe merkezi ve mahallelerimizin yollarının asfaltlama oranını yüzde 95 oranına çıkardık. Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen 62 mahalle ve 154 mezranın sokaklarını ve yollarını kilit parke taşı döşedik. Mahallelerimize çocuk oyun parkları yerleştirdik. Kente göçü önleyebilmek için çiftçilik ve hayvancılığın yanı sıra turizm alanında projeleri hayata geçirdik. Şu anda ilçemizden kente göç vermeyi durdurduk. Bundan sonra ise daha yaşanabilir bir Karaisalı için hemşerilerimizle birlikte el ele verip çok çalışmalıyız. Karaisalı’ya hizmet noktasında bize en büyük desteği veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyorum” dedi.