Belediye Meclisimiz Toplandı

• Yazının Tarihi: 5 Şubat 2019

Belediye Meclisimiz Toplandı

Belediye meclisimiz 2019 yılı Şubat ayı 1. olağan meclis toplantısını Meclis Başkanımız Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirdi.

Yoklamanın ardından meclisin açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkanımız Saadettin Aslan, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP ve AK Parti arasında imzalanan Cumhur İttifakının ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizin bekası, milli birlik ve beraberliğimizin korunması için liderlerimizin aldıkları kararlar hiç şüphesiz ülkemizin dünya sahnesinde sürekli ön saflarda yer almasını sağlayacaktır. İktidar muhalefet olayı olmadan Cumhur İttifakı olarak ilçemizin sorunlarına çözüm bulacağız. Ayrıca gelecek nesillerimize daha güzel bir Karaisalı bırakmak için el birliğiyle var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Belediye meclisi gündemde bulunan bir maddenin görüşülmesiyle son buldu.