Başkan Aslan’dan AK Parti İlçe Teşkilatına Ziyaret

  • Yazının Tarihi: 25 Ocak 2019
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Başkan Aslan’dan AK Parti İlçe Teşkilatına Ziyaret

Adana’nın Karaisalı İlçe Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Adayı Saadettin Aslan, Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Karaisalı İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhur İttifakı Adayı Saadettin Aslan, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük, MHP Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Aday Adayları ile birlikte, AK Parti İlçe Başkan Vekili Cavit Namdar ve yöneticilerini ziyaret etti.

“Cumhur İttifakının Gücünü Karaisalı’da Göstereceğiz”

Ziyarette Cumhur İttifakının öneminden bahseden Karaisalı Belediye Başkanı ve Adayı Saadettin Aslan, “Liderlerimizin milletimizin bekası için gösterdikleri duruşlara uygun Karaisalı’da ittifak birliğinin gösterilmesini, bir kardeşlik örneğinin sergilenmesini biz çok önemsiyoruz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle Cumhur İttifakı adayı olduğumuzu göz önünde bulundurarak çok çalışıp, ‘Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar’ diyerek çıktığımız bu yolda ittifakın gücünü Karaisalı’da göstereceğiz” dedi.

“Karaisalı’yı Birlikte Kalkındıracağız”

Konuşmasının devamında, AK Parti ilçe teşkilatı ile her daim iletişim kuracaklarını belirten Aslan, “Cumhur İttifakı’nın Karaisalı adayı olarak ittifak ruhuna yakışır şekilde Karaisalı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. AK Parti ilçe teşkilatı ile sürekli istişare halinde olmak, Karaisalı’yı birlikte kalkındırmak bizim için çok önemlidir. Allah nasip eder ve hemşerilerimiz bize görev verirse ikinci hizmet dönemimizde de Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir şekilde çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti ilçe başkan vekilimiz ve teşkilatına ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Cumhur İttifakına Uygun Çalışmalar Yürütüyoruz”

MHP İlçe Başkanı Sezai Yılmaz yaptığı konuşmada, “Cumhur İttifakı ruhunu en güzel şekilde yansıtarak, ülkemizin birliğine kasteden herkese ciddi bir mesaj vermeliyiz. 24 Haziran’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde olduğu gibi Cumhur İttifakının gücünü Karaisalı’da bir kez daha göstereceğiz. İttifaka uygun çalışmalar yürüterek, sandıklardan yüksek oy oranları ile ayrılmak hepimizin ortak görevidir. Cumhur İttifakı’nın ülkemize ve Karaisalı’mıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“Seçim Sürecinde Üzerimize Düşeni Yapacağız”

AK Parti İlçe Başkan Vekili Cavit Namdar, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülkenin zor zamanlarındaki duruşunu takdir ettiklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye çok teşekkür ediyoruz. Sn. Bahçeli zor zamanlarda ülkemiz adına çok önemli adımlar atmış ve örnek bir duruş sergilemiştir. MHP teşkilatlarının her zaman yanındayız. Seçim sürecinde üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama