Başkan Aslan’dan Karaisalıspor’a Destek

  • Yazının Tarihi: 3 Ocak 2019
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Başkan Aslan’dan Karaisalıspor’a Destek

Üretken belediyecilik anlayışıyla Karaisalı’ya hizmet etmeye devam eden Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan spora ve sporcuya verdiği değeri bir kez daha gösterdi.

Adana 1. Amatör Küme B Grubunda yer alan ve ilçenin tek takımı olan Karaisalıspor’a geçtiğimiz günlerde destek sözü veren Başkan Aslan, verdiği sözü sporculara sürpriz yaparak yerine getirdi.

Oynadığı 12 maçta topladığı 28 puanla şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olan Karaisalıspor takımının antrenmanına katılan Başkan Aslan, antrenman sonunda ise teknik heyet ve futbolculara eşofman takımı hediye etti.

Antrenman sonunda soyunma odasında futbolcularla bir araya gelen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Teknik heyeti ve futbolcularımızı ligin ilk yarısında gösterdikleri başarılı performanstan dolayı kutluyorum. Bu yıl ilçemizi en güzel şekilde temsil ederek, ligde şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi konumundalar. Belediye olarak Karaisalıspor’a desteğimiz bundan sonra da devam edecektir. Ligin ikinci yarısında da bu başarıyı devam ettirmelerini ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmalarını temenni ediyorum” dedi.

Karaisalıspor’da teknik heyet ve futbolcular da Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, sezon sonu şampiyonluk sözü verdiler.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama