Kızıldağ Yayla Yolunda Karla Mücadele Çalışmaları

• Yazının Tarihi: 31 Aralık 2018

Yoğun kar yağışının yaşandığı Karaisalı’ya bağlı Kızıldağ Yaylası’nda karla mücadele aralıksız devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi ekipleri, yoğun kar yağışıyla beyaza bürünen Kızıldağ Yaylası’nda yolların ulaşıma açık kalması için çetin mücadele veriyor. Dondurucu kış koşullarının hüküm sürdüğü Kızıldağ Yaylası’nda güçlüklere aldırmayan Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi ekipleri, 7/24 yol açma ve tuzlama çalışmalarını devam ettiriyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Kızıldağ Yaylası’nda buzlanmaya karşı tuzlama çalışması gerçekleştiren Karaisalı Belediyesi ekiplerine kolay gelsin dileklerinde bulunan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Kızıldağ yaylamızın muhteşem manzarasını görmeye gelen vatandaşlarımızın sıkıntı çekmemesi adına ekiplerimiz gece gündüz demeden yol açma ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. Herhangi bir aksaklığın yaşanmaması adına ekipleri ve araçları yaylamıza gönderen Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü’ye şahsım adına teşekkür ediyorum. Gizli buzlanmalara karşı vatandaşlarımız yola çıkmadan önce mutlaka yanlarına zincir almaları gerekmektedir. Sizleri, yaylamızın muhteşem manzarasını görmeye davet ediyorum” dedi.