Karaisalı’da Yol Çalışmaları Devam Ediyor

• Yazının Tarihi: 18 Aralık 2018

Karaisalı’da belediye başkanlığımız tarafından yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçe merkezinde geçtiğimiz yaz ayında döşenen doğal gaz boru hattı döşeme çalışmalarından dolayı bozulan yolların onarım çalışmaları Karaisalı Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Yol onarım çalışmalarını inceleyen Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, yaptığı açıklamada, “İlçe merkezinde gerçekleştirilen doğal gaz boru hattı döşeme çalışmalarından dolayı bozulan yolların tadilatını yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sorun yaşamamaları adına ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Karaisalı’da yolsuz hiç bir sokak kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Milliyetçi üretken belediyecilik anlayışıyla ilçemizin sorunlarını çözmek adına var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.