Başkan Aslan, Çalışmaları Yerinde İnceledi

  • Yazının Tarihi: 5 Aralık 2018
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Başkan Aslan, Çalışmaları Yerinde İnceledi

– Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ASKİ ekipleri tarafından Karaisalı’da gerçekleştirilen içme suyu şebeke hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Karaisalı’ya bağlı Çukur Mahallesinde içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, Karaisalı ilçesine bağlı Çukur Mahallesinin yıllardır süregelen içme suyu çilesini ortadan kaldırmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “ASKİ ekiplerimizin sürdürdüğü çalışmayla ilçemize bağlı Çukur Mahallesi Ötüken, Ayvacık, Kayacı, Eğrice, Eskiköy, Kurdak ve Sarıhacı mevkilerinde yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımız temiz ve sağlıklı suya kavuşuyor. Toplam uzunluğu 25 kilometreyi bulan yatırım kapsamında gerçekleştirilen içme suyu hattı yenileme çalışmalarımız tamamlandığında vatandaşlarımıza daha temiz ve daha sağlıklı su ulaşmasını sağlayacağız. 20 kilometresi tamamlanan içme suyu şebeke hattını Ocak ayı sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Karaisalı’ya yaptığımız hizmetlerde bize en büyük desteği veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama