Mehmetçiklerimize ve Türkmen Ailelere Su Yardımı

  • Yazının Tarihi: 14 Kasım 2018
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi’nden El Bab’a 2 Tır Su Yardımı

– Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi tarafından El Bab’ta terör örgütü ile çarpışan kahraman askerlere ve orada bulunan Türkmen ailelere 2 tır su yardımı yapıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK) tarafından Suriye’nin El Bab kentinde terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda görev alan Mehmetçikler ile kentte yaşamını sürdürmeye çalışan Türkmen ailelerin su ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi 2 tır dolusu şişelenmiş içme suyu gönderdi.

Daha önce Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeybatısında bulunan Afrin’e yaptığı harekatta görev alan askerlere 2 tır su yardımı ve Suriye’de Esed rejiminin Türkmen köylerine doğru saldırması ve bombalar yağdırması ile köylerini terk eden Bayır Bucak Türkmenleri ’ne 1 tır su yardımı, gıda, giyim ve konut yardımı yapan Karaisalı Belediyesi, El Bab’ta bulunan kahraman Mehmetçiklere ve Türkmen ailelere yönelik Adana Büyükşehir Belediyesi ile birlikte duyarlılığını bir kez daha gösterdi.

Yardım tırlarını Karaisalı’dan uğurlayan Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi olarak, Suriye’nin El Bab kentinde gerçekleştirilen operasyonlarda görev alan kahraman Türk askerlerimize ve kentte yaşamını sürdüren Türkmen kardeşlerimize yönelik bizler de elimizden geleni yapmaya mecburuz. Askerlerimizin ve Türkmen kardeşlerimizin su ihtiyaçlarını gidermeleri için 2 tır dolusu şişelenmiş içme suyu gönderiyoruz. Allah, kahraman askerlerimizin ve Türkmen kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama