Karaisalı’da Projelere AK Partili Meclis Üyelerinden Ret

  • Yazının Tarihi: 4 Eylül 2018
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Belediye meclisimiz Eylül ayı 1’inci olağan meclis toplantısını Meclis Başkanımız Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirdi.

Meclisin gündeminde ki birinci madde olan KARAİSALI’YA YAPILACAK OLAN PROJELER VE HİZMETLER adına ‘borçlanma yetkisi verilmesi’ maddesine AK Partili 8 meclis üyesi ile bağımsız meclis üyesi Abdullah Sakarya ve MHP’li meclis üyesi Mustafa Durak ret verdi.

Meclis gündeminin birinci maddesi ise şu şekilde; “2018 yılı Çukurova Kalkınma Ajansı destek programı kapsamında verdiğimiz ‘Karaisalı’da Varda Huzur Orada’ projesinin %75’lik kısmı Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacaktır. Proje bedelinin geri kalan %25’lik kısmı ise belediyemizce karşılanacaktır. Ayrıca belediyemizde çalışan kadrolu 3 işçi personelin emeklilik hakkını doldurmasından dolayı tazminatlarının ödenmesi ve Karaisalı’ya bağlı Etekli mahallesine kurulması planlanan Güneş Enerji Santrali gibi projeleri hayata geçirmek üzere belediyemizin 2017 yılında gerçekleşen gelirinin %10’u olan 1 milyon 650 bin TL borçlanma yetkisi verilmesi.”

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama