İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

• Yazının Tarihi: 30 Ağustos 2018

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Karaisalı’da da tören düzenlendi.

Karaisalı Atatürk parkında gerçekleştirilen tören, Karaisalı Kaymakam Vekili Fatih Genel ve Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ın Atatürk anıtına çelenk koymasıyla başladı. Ardından törene katılanlar Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşını hep bir ağızdan okudular.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Karaisalı Jandarma Komutanlığına bağlı Astsubay Üst Çavuş Yunus Şahin yaptı. Şahin konuşmasında, 30 Ağustos’un bir destan olduğunu belirterek, “Ya İstiklal Ya Ölüm” parolası ile 3.5 yıl süren savaşın sonunda zaferle çıkılmıştır. Türk Ulusu bölünmez bütünlüğünü 3o Ağustos’ta hayatını feda eden şehitlere borçludur” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı programı tören geçişi ile son buldu.