Karaisalı’ya Hizmet Yağmuru Devam Ediyor

  • Yazının Tarihi: 28 Ağustos 2018
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Karaisalı’ya Hizmet Yağmuru Devam Ediyor

Belediye başkanlığımız ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe, yapılan çalışmalar nedeniyle büyük bir şantiye alanını aratmıyor.

2014 yerel seçimlerinde başkanlık koltuğuna oturan Saadettin Aslan ile birlikte ilçede gözle görülür değişim oldu. İlçe genelinde devam eden asfaltlama çalışmaları, parke taşı yol yapım çalışmaları, kaldırım ve peyzaj düzenlemeleri, istinat duvarı örme çalışmaları, ilçeye yeni park yapım çalışmaları, okul bahçelerinin çevre düzenlemeleri, çocuk oyun alanları yapımı, metruk bina yıkım çalışmaları ve ilçe merkezinde çevre düzenlemeleri gibi çok sayıda işin Karaisalı Belediyesi tarafından şu günlerde aynı anda yürütülmesinden dolayı ilçe merkezi ve mahallelerin her noktasında iş makinelerini ve çalışan işçileri görmek mümkün.

“Vatandaşlar hizmetlerden memnun”

Yapılan hizmetlerden memnuniyet duyduklarını ifade eden ilçe halkı ise, hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve ekibine teşekkür ediyor. Ayrıca başkan Aslan makam koltuğunda oturmak yerine günün büyük bir kısmını çalışmaları denetleyerek geçiriyor ve işlerin hızlandırılması için çaba gösteriyor. Vatandaşların fikirlerini de dinlemeyi ihmal etmeyen Aslan, sıkıntılarının olup olmadığını soruyor ve çözüm üretmek için elinden geleni yapıyor.

“Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor”

Yapımı devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ilçeye yapılan hizmetlerde en büyük desteği veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti. Aslan, “İlçemiz 22 bin nüfusa sahip olmakla birlikte 62 mahalle ve bağlı mezralarımıza da hizmet etmek adına gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmalarımız bundan sonrada tüm hızıyla devam edecek. Göreve gelir gelmez ilçe merkezinde ve mahallelerimizde ki yol ve su sorunlarına çözümler üretmeye başladık. Yan yana iki aracın zor geçtiği Kızıldağ Yaylası yolunu Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi kendi imkanlarıyla üç şeritli yol haline getirdi. Adana’nın en önemli turizm noktalarından olan Varda Köprüsü yolunu genişleterek, asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Kırıklı Eğlence arası Bekirli yol çalışmalarını tamamladık. Her yıl tehlikeli virajlar yüzünden sürekli kaza olan Hacımusalı Kelceler mevkiine yeni yol kazandırdık. Kızıldağ Pozantı arası yol çalışmalarımızın yüzde doksanı tamamlanmış durumda. Karaisalı ilçe merkezi ve mahallelerinde tespit ettiğimiz yol sorunlarının büyük bir kısmını tamamladık, geriye kalan sorunları da planlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. İlçede son yıllarda konut yapımında gözle görülür bir artış oldu. Konut fazlalığının altyapı ve üstyapıda sıkıntı çıkarmaması adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Aksagaz ile protokol imzalayarak ilçemizde doğalgaz boru hattı döşeme çalışmalarına başlamış durumdayız. Kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İlçe merkezinde bulunan Atatürk parkında çevre düzenlemesi gerçekleştirerek, Karaisalı’ya yakışır hale getiriyoruz. Yaptığımız hizmetlerde geleceğimizin teminatı çocuklarımızı da unutmadık. Çocuklarımızın tatillerde ve boş zamanlarında eğlenceli zaman geçirmeleri adına ilçe merkezi ve mahallelerimize 20 adet çocuk oyun alanı yerleştirdik. İlçe merkezinde bulunan okulların çevre düzenlemesini yaptık. İlçemizin değişmesi ve gelişmesi adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aralıksız çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama