Kaymakam Melih Aydoğan’a Veda Programı Düzenlendi

  • Yazının Tarihi: 29 Haziran 2018
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Yabancı dil eğitimi için Karaisalı’da ki görevinden ayrılan Kaymakam Melih Aydoğan’a yönelik belediye başkanlığımız tarafından veda programı düzenlendi.

Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ın, Kaymakam Melih Aydoğan’a yönelik düzenlediği programa, siyasi parti ilçe başkanları, kurum amirleri ve müdürler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Programın düzenlenmesini sağlayan Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan ise yaptığı konuşmada, ”Gönül ister ki kaymakamımız ilçemizde kalsın ve Karaisalı’ya hizmet için birlikte elimizden geleni yapalım. Ancak, yabancı dil eğitimi için yurt dışına gideceğinden dolayı ilçemizde ki görevinin sonuna gelmiş bulunuyor. Devlette devamlılık esastır. 8 aydır ilçemizde kaymakamlık görevini yürüten Sayın Melih Aydoğan’a sizlerin huzurunda ilçemize yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Melih Aydoğan veda programında yaptığı konuşmasında, “Burada görev yaptığımız sürede tek derdimiz, tek sevdamız Karaisalı ve siz değerli Karaisalı halkı olmuştur. Toroslar gibi başı dik, Çukurova gibi sıcakkanlı, Akdeniz gibi engin yürekli, kalbi vatan sevgisiyle çarpan siz değerli Karaisalılı hemşehrilerimden ayrılmanın üzüntüsü içerisindeyim. Yaklaşık 8 aydır burada bulunmaktan, Karaisalı’ya ve sizlere hizmet etmekten dolayı büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Tekrar görüşünceye dek şimdilik hoşçakalın” dedi.

Başkan Aslan’dan, Kaymakam Aydoğan’a Fahri Hemşehrilik Beratı

Aralık ayından bu yana Karaisalı’da Kaymakamlık görevini yürüten Melih Aydoğan’a, Belediye meclisinin 08.06.2018 tarih ve 54 nolu kararınca fahri hemşehrilik beratı verilmesine karar verildi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, düzenlenen veda programının ardından Kaymakam Melih Aydoğan’a fahri hemşehrilik beratı verdi.

Kaymakam Melih Aydoğan programın sonunda ilçe protokolü ve vatandaşlarla vedalaştı.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama