Kızıldağ Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor

• Yazının Tarihi: 19 Haziran 2018

Karaisalı – Kızıldağ Yaylası ana yolunda sorunlu olan bölgelerde Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Daha önce Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatlarıyla 6 ay gibi kısa süre içerisinde 3 şeritli yol haline getirilen Kızıldağ Yaylası yolunda hava şartlarından dolayı hasar gören bölgeler ekiplerin hummalı çalışması sonucu onarılıyor.

Sorunlu olan bölgelerde ki çalışmaları inceleyen Karaisalı Kaymakamı Melih Aydoğan ve Belediye Başkanımız Saadettin Aslan çalışmayı gerçekleştiren ekiplere kolay gelsin dileklerinde bulundular.

Çalışmayı gerçekleştiren ekiplerle sohbet eden Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, vatandaşların mağdur olmamaları adına ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ve çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti.