Kızıldağ Yaylası Yolu Onarım Çalışmaları Başladı

• Yazının Tarihi: 8 Mayıs 2018

Karaisalı-Kızıldağ Yaylası yolunda hasarlı olan bölgelerin onarım çalışmaları Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “Kızıldağ Yaylası’nda sezon açılmadan yayla yolunun hasarlı olan bölgelerini onarıyoruz. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacağız. İki aracın yan yana geçmekte zorlandığı yayla yolumuzu Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü sayesinde otoban kalitesine getirmiştik. Şimdi ise hemşehrilerimizn yaylaya sorunsuz gidebilmeleri adına yolun hasarlı olan alanları tamir ediyoruz. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü beye ilçemize yaptığı hizmetler adına teşekkür ediyorum” dedi.