Belediye Meclisimiz Toplandı

• Yazının Tarihi: 7 Mayıs 2018

Belediye meclisimiz Mayıs ayı olağan toplantılarını Meclis Başkanımız Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirdi.

1’nci mecliste 2 madde görüşülürken bunlardan 1’nci madde olan Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünce hazırlanan 2017 Yılı Kesin Hesabının Görüşülmesi ile ilgili teklif meclis üyelerimiz tarafından Plan Bütçe Komisyonu Başkanlığı’ndan Müşterek Komisyon Başkanlığı’na havale edildi. Belediyemiz Plan Bütce ve Müşterek Komisyonun taşınmaz satışları ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi ile ilgili madde ise komisyondan geldiği gibi oy çokluğuyla kabul edildi.

Mayıs ayı 2’nci olağan meclisin gündeminde ise 1 madde vardı. Bir önceki gündemde komisyona gönderilen Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünce hazırlanan 2017 Yılı Kesin Hesabının Görüşülmesi ile ilgili teklif meclis üyelerimiz tarafından komisyondan geldiği gibi oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye meclisimiz Haziran ayında yapılacak olan meclisin tarihi ve saatinin belirlenmesi ile kapandı.