Başkanımız, Askerlerimizle Aynı Sofrayı Paylaştı

  • Yazının Tarihi: 14 Mart 2018
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Karaisalı Kaymakamımız Melih Aydoğan ve Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda vatani görevlerini yapan askerleri ziyaret ettiler.

Burada vatani görevini yapan askerlerle sohbet eden Kaymakammız Melih Aydoğan ve Belediye Başkanımız Saadettin Aslan daha sonra askerlerle birlikte öğle yemeği yediler.

Öğle yemeğini askerlerle birlikte yiyen Karaisalı Kaymakamımız Melih Aydoğan, “Şu anda yurtiçi ve yurtdışında askerlerimiz ve polislerimiz vatanımızın birlik ve bütünlüğü için amansız bir mücadele veriyor. TSK’nın Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda Mehmetçiğimiz Çanakkale ruhuyla, 15 Temmuz ruhuyla amansız bir mücadele vererek, düşmanlara göz açtırmıyorlar. Bizde, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan ile birlikte ilçemizde vatani görevlerini yapan askerlerimize ziyaret ederek, aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Sizler sevdiklerinizden uzaklarda vatani görevinizi yerine getiriyorsunuz. Sizlerle birlikte olmak bizleri mutlu etti. Hepinize hayırlı tezkereler diliyorum” dedi.

Öğle yemeğinin ardından askerlerle sohbet eden Belediye Başkanımız Saadettin Aslan ise yaptığı açıklamada, ”Kahraman askerlerimizle bugün öğle yemeğinde bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimiz için canı pahasına vatanımızı savunan kahraman askerlerimizle aynı sofrayı paylaşmak bizleri mutlu etti. Vatanımızı savunan bütün askerlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Kaymakam Aydoğan ve Başkan Aslan’ın bu ziyareti askerlere büyük bir moral oldu.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama