Başkanımız, Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını Kutladı

• Yazının Tarihi: 14 Mart 2018

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, İlçe Kaymakamımız Melih Aydoğan ile birlikte sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Karaisalı Devlet Hastanesi, Sağlık Ocakları ve Toplum Sağlığı merkezini ziyaret eden Belediye Başkanımız Saadettin Aslan ve İlçe Kaymakamımız Melih Aydoğan, çalışanların 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayarak, karanfil ve üzerinde isimlerinin yazılı olduğu kupa bardak hediye etti.

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan,””Sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimlerimizin, günümüzün zor şartlarına rağmen mesleklerini yılmadan icra ettiklerini hepimiz biliyoruz. İnsan yaşamına değer veren ve bu uğurda mesleki ve yaşamsal değerlerine bağlı kalan tüm hekimlerimizin ve sektörde emek veren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.