105 Yaşına Giren Elif Nineye Doğum Günü Sürprizi

  • Yazının Tarihi: 5 Şubat 2018
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı’ya bağlı Tatık mahallesinde ikamet eden 1913 doğumlu Küçük Elif Süngü’ye doğum günü sürprizi düzenledi.

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’ya bağlı Tatık mahallesinde ikamet eden ve ilçenin en yaşlı insanı olan Küçük Elif Süngü’ye Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan doğum günü sürprizi düzenledi.

Başkan Aslan, 2 Şubat’ta doğan Küçük Elif Süngü’yü evinde ziyaret ederek, hem doğum gününü kutladı, hem de çeşitli hediyeler takdim ederek, mutluluğuna ortak oldu. 105 yaşına giren Küçük Elif Süngü ise üzerinde ‘Doğum Günün Kutlu Olsun Elif Nine’ yazan pastayı alkışlar eşliğinde söndürdü.

Küçük Elif Süngü’yle uzun süre sohbet eden Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Değerlerine ve geçmişine sahip çıkmayan milletler, yok olmaya mahkumdurlar’ sözüyle geçmişimizin önemine değinmiştir. Bizlerde geçmişimize sahip çıkmaya mecburuz. 105 yaşına giren Elif ninemize hazırladığımız doğum günü sürprizi sayesinde, onun yüzünde ki mutluluğu görmek, bizleri de mutlu etti. Elif ninemize sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum” dedi.

105 yaşına girmenin mutluluğunu yaşayan Küçük Elif Süngü ise, ”Bu kadar uzun yaşamın sırrı Karaisalı’nın temiz havası, suyu ve bereketli topraklarından geçiyor. Bana bu güzel sürprizi hazırlayan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Doğum günü sürprizine Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük, Karaisalı Belediyesi Kırsalı Hizmetler Müdürü Zühtü Şafak, Tatık Mahalle Muhtarı Ahmet Süngü ve belediye basın yayın ve halkla ilişkiler birimi personelleri katıldı.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama