İmiş Aslan Teyzemiz Son Yolculuğa Uğurlandı

• Yazının Tarihi: 8 Ocak 2018

Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ın 85 yaşında ki annesi İmiş Aslan vefat etti.

Başkan Aslan’ın annesi İmiş Aslan bir süredir yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi görüyordu. 85 yaşında ki anne Aslan, geçtiğimiz Pazar sabahı evinde hayatını kaybetti.

İmiş Aslan’ın cenazesi geçtiğimiz Pazar günü ikindi namazına müteakip Karaisalı merkez camisinde kılınan cenaze namazının ardından Aktaş mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanı Emin Canlı, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve bir çok sayıda vatandaş katıldı.

Karaisalı Belediye Başkanlığı olarak, İmiş Aslan teyzemize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.