Kızıldağ Yaylası Tapu Sorunu İçin İlk Adım Atılıyor

• Yazının Tarihi: 28 Kasım 2017

İlçemiz Kızıldağ Yaylası Bakacak mevkii girişi ile Çinçin mevkii çıkışı arasında kalan bölgede ev ve iş yeri bulunan hemşerilerimiz, tapu-mülkiyet sorununun çözümü için 15 Aralık 2017 tarihinden önce belediye başkanlığımız muhtarlık işleri müdürlüğüne müracaat etmeleri önemle rica olunur.

KIZILDAĞ YAYLASI TAPU SORUNU İÇİN İLK ADIM ATILIYOR !!!

Bu yazıya 4 Yorum Yapıldı.

• hasan
    12 Aralık 2017 15:29

slm saygılarımlaa kızldag tapu içinnn son gün tarih varmdır bide aile ebeyiniin üzerine olan yer eski tapulu amam ebeyinin vefatından dolayıı kimler gelemsi gerek belediiyeyeyee

• Karaisalı Belediye Başkanlığı
    14 Aralık 2017 09:23

İyi günler Hasan bey. İmza için belediyemize gelmenizin son tarihi 15 Aralık. Ailenizden birisi imza için gelse yeterlidir.

• Mustafa
    19 Aralık 2017 11:18

Merhabalar 15 Aralık geçti ve biz gelemedik bu durumda ne olacak herhangi bi uzatma tarihi var mı

• Karaisalı Belediye Başkanlığı
    20 Aralık 2017 19:11

Herhangi bir uzatma yok Mustafa Bey. Mevcut imza verenlerin listesi üzerinden işlemler devam edecek.