Karaisalı’da 7 Bin Ceviz Fidanı Dağıtıldı

• Yazının Tarihi: 22 Kasım 2017

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin, ’kırsalda yerinde kalkınma’ hamlesi kapsamında Karaisalı’da bulunan üreticilere ceviz fidanı dağıtıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ve belediye başkanlığımızın işbirliği ile Karaisalı’da çiftçilikle uğraşan üreticilere 7 bin adet ceviz fidanını Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan bizzat eliyle dağıttı. Aynı zamanda ziraat mühendisi olan Başkan Aslan, ceviz fidanlarını alan üreticilere fidanların dikim ve budama yöntemlerini anlattı.

Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle üreticilerimizin kalkınması ve daha yeşil bir Karaisalı için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “İlçemizde bulunan üreticilerimizin yerinde kalkınması adına fernor ve chandler cinsi  Karaisalı iklimine uygun ceviz fidanları dağıtıyoruz. Belediyemize başvuru yapan üreticilerimize imkanlar ölçüsünde kırsal kalkınmaya yönelik fidan dağıtımına devam edeceğiz” dedi.