Personellerimize Eğitim Semineri Verildi

• Yazının Tarihi: 22 Eylül 2017

Belediye Başkanlığımız ve Çukurova Kalkınma Ajansı arasında imzalanan anlaşma ile personellerimize yönelik teknik destek programı kapsamında Mahalli İdareler Eğitim Merkezi tarafından ‘Hizmetiçi Eğitimi ve Kamu İhale Kanunu Semineri’ verildi.

5 gün devam eden ve meclis salonumuzda yapılan eğitime belediye başkan yardımcılarımız, birim amirlerimiz ve personellerimiz katıldı.

Kamu İhale Kanunu Eğitimini, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler’den emekli Başkontrolör Haluk Nalçakar verdi. 27 yıl süreyle İçişleri Bakanlığında görev alan Nalçakar’ın 2008 yılında emekliye ayrılarak özellikle ihale mevzuatı konusunda önemli çalışmalara imza attığı biliniyor.

Çukurova Kalkınma Ajansından alınan destekle yürütülen seminerde personellerimize Kamu İhale Kanunu kapsamında yeni yönetmeliklerle getirilen son değişiklikler anlatıldı.

Eğitim seminerinin son gününde ise Belediye Başkanımız Saadettin Aslan ve Eğitimci Başkontrolör Haluk Nalçakar seminere katılan personellerimize sertifikalarını verdi.