İlçemizde, 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

• Yazının Tarihi: 19 Mayıs 2017

İlçemizde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku içinde kutlandı.

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde kutlanan program, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başlandı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden kutlamalar, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. Kutlamalar,  folklor gösterileri ve ilçede bulunan okullar arasında yapılan spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesiyle son buldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına, Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat, Belediye Başkan Yardımcımız Rıfat Köroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Sanayır, siyasi parti ilçe başkanları, kurum ve okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.