Öğrenciler Varda Köprüsü’nü Gezdi

• Yazının Tarihi: 17 Mayıs 2017

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Mutlu Gelecek Projesi” kapsamında 46 öğrenci ilçemizin turizm merkezlerinden olan Varda Köprüsü’nü gezdi.

Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, düzenledikleri etkinlik kapsamında kentteki doğa ve tarihi alanları gezecek olan 46 öğrenciyi tren garından yolcu ettiği sırada hareket memurunun şapkasını takıp, diskini alarak treni yola çıkardı.

Havuzlubahçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Atatürk Mesleki Anadolu Lisesi’nden 46 kız öğrenci ve 2 öğretmen, Adana tren garından özel trenle Varda Köprüsü’ne hareket etti.

Varda köprüsü üzerinde trenden inen öğrencilere belediyemiz ev sahipliği yaptı. Öğrenciler çeşitli aktivitelerle eğlenceli zaman geçirdiler.

Öğrenciler, misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’a teşekkür ederek, tekrar özel trenle Adana’ya döndüler.